Wednesday, February 22, 2006

My friend Peep

Tegelt ma pean ikka Eesti keeles kirjutama, peaasjalikult seetõttu, et inglise keeles pole sellist head sõna nagu "priima".

Ma tahtsin öelda, et mul on priima sõber Peep! Juba aastast umbes 2002 või nii...tegelikult me tundsime juba enne seda, aga alguses me ei olnud päris-sõbrad. Peep kuuldavasti olevat mõnda aega päris põhjalikult kaalunud, kas ma üldse mingi mõistlik tegelane olen. Õnneks ta sai lõpuks aru, et olen.
Vedas mul :).

Niisiis Peep on priima - seda ma juba ütlesin - aga ma ei väsi kordamast :). Ja kirjutab vahvasti, soovitan lugeda tema blogi, vot SIIT. Täna veetsin ise ka seal jupp aega - üks konkreetne tulemus oli, et lõpuks andsin oma praegusesse põhitöökohta lahkumisavalduse :D. I had it coming - so now it came :))

Peebuga saab alati vahvasti elust ja asjadest juttu puhuda. Nüüd, kus ta kaugel Emiraatide-maal, õnnestub teda vahel ikka msn-ist kinni püüda. Viimasel ajal räägin ma temaga muidugi 90% ajast CSR traineeshippidest.
Täna mitte nii palju. Sain ka noomida, et pole oma blogis midagi kirjutanud. Nüüd kirjutan.


See pilt siin on tehtud Indias, AIESEC International Congressil. Pärast seda läksin Peebule Dubaisse külla, aga Peep ise jäi Indiasse viisaasjanduse pärast kuuks ajaks "peatuma". Nii et ma käisin tal külas, aga teda ennast polnudki :). Õnneks päästsid mind igavussurmast ja üksi ringiuitamisest AIESECisõbrad Pieter, Ana ja Daan.

2 asja veel: kui kunagi Peebuga kohtute, küsige saabastega kassi lugu! Ja viimane - ärge mitte mõelgegi Peebuga abielluda, sest mul on Peep juba broneeritud. See on juba ammu kokku lepitud, et kui saame 30, siis abiellume (noh tegelt oli tingimus, et kui me mõlemad siis veel vallalised oleme, aga...noh..eks vaatab)

Hehe...vot nii siis!

1 comment:

Unknown said...

hahaa :) õigust räägid, nurrus kass. nüüd peab su siia ära matchima ikka, mis mul üle jääb!